Button zomeraanbieding

Carving.nl, sculpting company

Ons professionele Carving team creëert, al meer dan 25 jaar, de mooiste sculpturen in ijs, mergel, zand en hout.

Dat doen wij in ons atelier of op locatie in Nederland, België en Duitsland. Met deze 4 disciplines in huis leveren wij een compleet aanbod sculpturen, live demonstraties, workshops, ijsbarren en veel meer…

Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze website. Wilt je meer informatie over ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij denken graag met je mee!

Apollo Hotel Amsterdam, april 2015

 

 

Moët & Chandon kick-off party Ice Impérial

Op 23 april 2015 vierde Moët & Chandon de kick-off voor het Ice Impérial seizoen met nog een groot feest! Gasten werden verwend met Moët & Chandon Ice Impérial Champagne , wodka , oesters en sashimi door The Harbour Club. Het ijskoude centerpiece van een metershoge champagnefles omringt door robuuste ijsblok-fleshouders was de blikvanger op dit exclusieve feest. Het ijssculptuur werd verder afgewerkt met crushed ice, bloemen en schalen met fruit. Het feest vond plaats bij The Harbour Club Kitchen in Amsterdam , gevestigd in het Wyndham Apollo Hotel.

"Het champagnehuis Moët & Chandon lanceert de eerste champagne ter wereld die met ijs wordt gedronken: Moët Ice Impérial. Deze verfrissende, unieke blend is een van de grootste innovaties in de geschiedenis van de champagne en biedt een geheel nieuwe beleving van champagne drinken. Dankzij de rijke structuur, met een hint van zoet en vers rood fruit, blijft de smaak optimaal behouden bij toevoeging van ijs". Bron: Persbericht Moët & Chandon.