Button zomeraanbieding

Carving.nl, sculpting company

Ons professionele Carving team creëert, al meer dan 25 jaar, de mooiste sculpturen in ijs, mergel, zand en hout.

Dat doen wij in ons atelier of op locatie in Nederland, België en Duitsland. Met deze 4 disciplines in huis leveren wij een compleet aanbod sculpturen, live demonstraties, workshops, ijsbarren en veel meer…

Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze website. Wilt je meer informatie over ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij denken graag met je mee!

Zandculpturen festival -Zand Valkenburg-

Met als thema "Valkenburg op een presenteerblad" werd de tuin van Kasteel Oost omgetoverd in een bijzonder zandsculpturen festival.

De historische toeristenstad Valkenburg aan de Geul mocht in 2011 een bijzonder evenement ontvangen. Zandcarving organiseerde i.s.m. de Butleracademy een zandsculpturenfestijn in de tuinen van Kasteel Oost. Het publiek werd getrakteerd op verhalen uit het verleden van de stad. Van de middeleeuwse ridders tot blokbrekers in de mergelgroeven; van de bokkenrijders tot wielrenners die de Cauberg beklimmen. In het sprookjesbos mochten de kinderen op zoek naar kaboutertjes en elfjes. Na de wandeling langs de sculpturen en de spannende speurtocht konden onze gasten zich laten verwennen op het terras van de butleracademy.