Button zomeraanbieding

Carving.nl, sculpting company

Ons professionele Carving team creëert, al meer dan 25 jaar, de mooiste sculpturen in ijs, mergel, zand en hout.

Dat doen wij in ons atelier of op locatie in Nederland, België en Duitsland. Met deze 4 disciplines in huis leveren wij een compleet aanbod sculpturen, live demonstraties, workshops, ijsbarren en veel meer…

Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze website. Wilt je meer informatie over ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij denken graag met je mee!

IJskoninginnensteltenlopers, eskimo's en een pinguïnlooporkest nemen zaterdag en zondag bezit van het Rokin in Amsterdam.

De gemeente en de winkeliers houden dan het IJsfeest, met een knipoog naar de vriesinstallatie die vanaf maandag 29 maart de wanden van het toekomstige metrostation Rokin gaat bevriezen. Dat is nodig om de bouwput veilig verder te kunnen uitgraven.

De bouwput, onderdeel van de Noord-Zuidlijn is momenteel 15 meter diep. Verder graven kan als de vriesinstallatie zo'n twee tot drie maanden heeft aangestaan. Dan wordt de resterende grond weggegraven tot de uiteindelijke benodigde diepte van 26 meter.

IJssculptuur
Het projectbureau Noord-Zuidlijn kondigde woensdag een feest aan om de vriesinstallatie onder de aandacht te brengen. Vooral voor kinderen zijn er activiteiten en acts die alles te maken hebben met vriezen. Ook kunnen bezoekers getuige zijn van het maken van ijssculpturen. (ANP)

ADVERTENTIE