Button zomeraanbieding

Carving.nl, sculpting company

Ons professionele Carving team creëert, al meer dan 25 jaar, de mooiste sculpturen in ijs, mergel, zand en hout.

Dat doen wij in ons atelier of op locatie in Nederland, België en Duitsland. Met deze 4 disciplines in huis leveren wij een compleet aanbod sculpturen, live demonstraties, workshops, ijsbarren en veel meer…

Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze website. Wilt je meer informatie over ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij denken graag met je mee!

Benelux Next Top Model Seizoen 2 aflevering 6

Ijssculpturen decor photo shoot

 

Benelux' Next Top Model, seizoen 2 is de Nederlands-Vlaamse versie van de Amerikaanse televisieserie America's Next Top Model. In elke aflevering valt er een kandidaat af nadat de modellen verschillende opdrachten hebben uitgevoerd. Een fotoshoot is altijd één van de opdrachten.

Nadat de modellen hun bikini's hebben ingepakt gaan ze op weg naar de shoot. Op de set krijgen de modellen te horen dat ze voor de shoot op een stoel op een fictief zonnig strand moeten gaan zitten. Maar de strandstoel en het decor zijn van ijs! De winnende foto zal ook daadwerkelijk gebruikt worden voor de wintercampagne van Gillette Venus. Sommige modellen hebben meer moeite met de kou dan andere.