Button zomeraanbieding

Carving.nl, sculpting company

Ons professionele Carving team creëert, al meer dan 25 jaar, de mooiste sculpturen in ijs, mergel, zand en hout.

Dat doen wij in ons atelier of op locatie in Nederland, België en Duitsland. Met deze 4 disciplines in huis leveren wij een compleet aanbod sculpturen, live demonstraties, workshops, ijsbarren en veel meer…

Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze website. Wilt je meer informatie over ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij denken graag met je mee!

De Nieuwe Wildernis centraal op Sculpturen Festival

Bezoekers aan het centrum van Almere hebben het afgelopen weekend hun ogen uitgekeken aan de prachtige sculpturen van ijs, hout, zand en mergel.

 

Op het Forum kon men zich onder andere vergapen aan een uit hout gesneden vos en libelle, een pad en bever uit mergel en een schitterende uit ijs gehakte ijsvogel, zwaan en arend. Op het Stationsplein waren een indrukwekkend koningspaard en een groot rund uit zand vormgegeven.
In de tweede editie van dit succesvolle Sculpturen Festival in Almere stond de bioscoopfilm de Nieuwe Wildernis centraal. Na aflloop van het festival schonken de kunstenaars van Carving.nl een prachtige houtsculptuur aan Thijmen van Heerde, boswachter Staatsbosbeheer van de Oostervaardersplassen (de locatie waar de Nieuwe Wildernis is opgenomen)
Bron: www.vvvalmere.nl