Live demonstratie icecarving

Filter Project

Ijskristallen en crash ijs vliegt in het rond als de icecarver met kettingzaag en beitel het ijsblok bewerkt tot ijssculptuur

Icecarving verzorgd al vele jaren ijssculpturen demonstraties door heel Nederland, België en Duitsland. Kristalheldere ijsblokken of witte ijsblokken van 70 tot 1500 kg en tot zelfs 2 meter hoog, dienen als basis voor de demo’s. De demo’s zijn echte publieksmagneten voor winkelcentra, beurzen, feesten en evenementen.

 

ijssculptuur live carving demonstratie reclamecampagne Grolsch

Speciaal voor de smeltwateropvang worden afdoende maatregelen getroffen, waardoor we in de meest luxe locaties welkom zijn. Natuurlijk kan er eens een beetje ijs buiten de smeltwater opvang komen, als de kettingzaag ter hand wordt genomen, maar hiermee wordt professioneel omgegaan.

Live demonstratie ijssculpturen maken is een publieksmagneet op elke kerstmakt en winter festival en event

STANDAARD DEMONSTRATIE
•125 kg
•1 uur
•1 meter hoog

letters en cijfers van ijs uitzagen met kettingzaag. Icecarving openingsact en show

SPEEDCARVING SHOW
Spectaculaire acts, waarbij in korte tijd met veel kettingzaaggeweld bijvoorbeeld cijfers en letters kunnen worden uitgezaagd.
Prijzen en thema's in overleg en op aanvraag!

Neem plaats in de arrenslee van ijs of ga op de foto met de Kerstman ijssculptuur

Vaak blijven de vervaardigde ijssculpturen natuurlijk staan en smelten in de loop van de dag langzaam weg, maar u zult versteld staan over de levensduur. Uiteraard kunnen de ijssculpturen ook meteen worden opgeslagen zodat ze voor een ander evenement nogmaals gebruikt kunnen worden. Dit is zeker voor de horecabedrijven een interessante optie.

Kristalheldere ijsbeelden schitteren in shopping center Maasmechelen door Icecarving ijssculpturenfestival

MEGA DEMONSTRATIE
•1000 kg
•3 tot 4 uur
•2 meter hoog