Invriezen logo's en producten

Filter Project

Icecarving biedt bijzondere manieren van presenteren in helder ijs, ijssculptuur, ijsbar of ijsmuur

IJs heeft een grote aantrekkingskracht op mensen, men wil het aanraken en er wordt gevraagd: “ Is dit wel echt”? Daar loopt niemand meer aan voorbij, zonder minstens even te kijken.

Speciaal voor productpresentaties is het dan een schot in de roos om uw product te laten invriezen in een kristalheldere ijsblok.

Icecarving kan bijna alles invriezen voor de presentatie van uw product

PRODUCT INVRIEZEN
Zo zijn er talloze producten die met betrekking tot hun naam of uitstraling heel goed bij ijs passen. Drank moet vaak ijskoud geserveerd worden, maar minstens zo spannend kan het zijn als je een product juist niet in ijs verwacht.

Of vind u ijs een normale omgeving voor een schoen of een telefoon? Klik hier voor foto's.
 

logo in ijsbar van Philips, bijzondere manier van presenteren nieuwe producten en merken

LOGO INVRIEZEN
Het "invriezen" van teksten en logo's is kosten gunstig, zeker als het wat grotere aantallen betreft. En zoals u op de foto's kunt zien is het een super effect.

 

ijsbar met diverse logo's in helder ijs in buitenlucht te Rotterdam

Ingevroren logo's zijn met veel Icecarving producten te combineren. Denk daarbij aan een ijsbar, ijsmuur, spiraalblok, hol blok, helder muntjesblok, buffetdecoratie, etc.

Uw logo kan ook op verschillende manieren ingevroren, bewerkt en gepresenteerd worden. Kijk hier voor de mogelijkheden

product, certificaat of diploma presenteren of onthullen in helder en hol ijsblok

HOL IJSBLOK

Vaak is het voordeliger om objecten niet echt in te vriezen, maar te plaatsen in een holle ruimte van een ijsblok. Voor kleinere events of productpresentatie is dat een aantrekkelijke optie.

Wij adviseren u graag over hoe u dan te werk moet gaan, en stemmen de maat van het holle ijsblok af op het product en uw verdere wensen.

Ingevroren fiches tellen in helder ijblok of muntjes hakken met beitel

MUNTJES

Het hakken in witte ijsblokken met geluksmuntjes zijn echte publieksmagneten en uitermate geschikt voor marketing campagnes op beurzen en in winkelcentra.

U kunt uw eigen muntjes laten maken bij: Combi Craft. Wij kunnen uw muntjes natuurlijk ook in heldere blokken invriezen, zodat men het aantal moet raden.

 

Icecarving vriest regelmatig producten in ijs voor photoshoot, reclamespot of promotiefilm voor een nieuw product

Het is haast niet te doen een prijs af te geven voor het invriezen van producten in ijs, omdat ze zo verschillend van aard kunnen zijn.

Het ene product zinkt het andere product drijft, en het volgende mag misschien niet nat worden. Prijzen zijn dus altijd op aanvraag.