Feestdagen

Speciaal voor de feestdagen: Thema sculpturen!

Icecarving biedt u verschillende mogelijkheden om uw buffet aan te kleden. Wij leveren kristalheldere ijssculpturen die voor lange tijd hun kwaliteit behouden. Onderstaande ijssculpturen staan in principe in voorraad en kunnen daardoor snel geleverd worden. Doordat onze ijssculpturen handmatig vervaardigd worden is echter bijna alles mogelijk! Dus ook voor speciale opdrachten kunt u bij ons terecht.

Combinatie Rendier-arrenslee

breedte 120cm

Sneeuwpop

hoogte 70cm

Kerstboom

hoogte 100cm

feestdagen ijssculptuur jaartal 2017

Jaartal

H. 55 cm, B. 100cm

Cijfers zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Ga naar Cijfers en letters voor de mogelijkheden.

 

 

 

Presentatietips

Presenteer de ijssculptuur steeds met licht, bijv. kaarsen, vuurwerk of lichtspots.
Zorg voor een waterdichte smeltwater opvangschaal. Plaats de ijssculptuur op een kleine verhoging, zodat ze extra boven het buffet uitkomt. Plaats de ijssculptuur op een servet dan glijd ze niet weg. Zorg dat de achtergrond niet te licht is.
Let erop dat de ijssculptuur glashelder is als het buffet geopend wordt. Haal haar dus tijdig uit de vriezer en laat haar verpakt in de verpakking ontspannen.
Kies altijd een ijssculptuur die bij het thema van het evenement past.
Verder kunt u ook gebruik maken van rooknevel (Droogijs) en vuurwerk of bloemen en fruit en natuurlijk ook crashijs.

Levensduur

De gemiddelde levensduur van onze standaard ijssculptuur is ca 5-6 uur. Bij juiste behandeling kunnen de ijssculpturen meerdere malen worden ingezet. Dit is in de praktijk zeer gebruikelijk en drukt de kostprijs nog verder naar beneden.

Koeltransport

Alle ijssculpturen van Icecarving worden verpakt in isolerende verpakking en kunnen naar wens getransporteerd worden, via pallettransport of -just in time- door de Ijskoerier.

Prijzen

Neem voor prijzen en mogelijkheden contact met ons op.