Cijfers & Letters

Letters en cijfers, groot of klein, helder of wit ijs, alles is mogelijk.

Wilt u graag cijfers of letters gebruiken om uw buffet of evenement aan te kleden? Icecarving biedt maatwerk. Cijfers en letters zijn in allerlei groottes te bestellen en in allerlei lettertypen. Wij leveren in zowel helder ijs als wit ijs. Hieronder staan de mogelijkheden afgebeeld. Voor inlichtingen, advies en prijzen, neem gerust even contact met ons op.

Ijs-cijfers helder of wit

H 35 cm
H 55 cm
H 70 cm
H 100 cm
H 200 cm

Ijs-letters helder of wit

H 35 cm
H 55 cm
H 70 cm
H 100 cm
H 200 cm

Letters wit ijs

 

Combinatie helder en wit ijs

Deze grote letters kunnen ook terplekke met de motorzaag uitgezaagd worden in een spetterende show.

 

 

Presentatietips

Presenteer de ijssculptuur steeds met licht, bijv. kaarsen, vuurwerk of lichtspots.
Zorg voor een waterdichte smeltwater opvangschaal. Plaats de ijssculptuur op een kleine verhoging, zodat ze extra boven het buffet uitkomt. Plaats de ijssculptuur op een servet dan glijd ze niet weg. Zorg dat de achtergrond niet te licht is.
Let erop dat de ijssculptuur glashelder is als het buffet geopend wordt. Haal haar dus tijdig uit de vriezer en laat haar verpakt in de verpakking ontspannen.
Kies altijd een ijssculptuur die bij het thema van het evenement past.
Verder kunt u ook gebruik maken van rooknevel (Droogijs) en vuurwerk of bloemen en fruit en natuurlijk ook crashijs.

Levensduur

De gemiddelde levensduur van onze standaard ijssculptuur is ca 5-6 uur. Bij juiste behandeling kunnen de ijssculpturen meerdere malen worden ingezet. Dit is in de praktijk zeer gebruikelijk en drukt de kostprijs nog verder naar beneden.

Koeltransport

Alle ijssculpturen van Icecarving worden verpakt in isolerende verpakking en kunnen naar wens getransporteerd worden, via pallettransport of -just in time- door de Ijskoerier.

Prijzen

Neem voor prijzen en mogelijkheden contact met ons op.