Buffet decoratie -Vullen-

Icecarving biedt een ruim assortiment ijsschalen en vul-sculpturen

Wij leveren kristalheldere ijssculpturen die voor lange tijd hun kwaliteit behouden. Alle onderstaande ijssculpturen staan in principe in voorraad en kunnen daardoor snel geleverd worden. Doordat onze ijssculpturen handmatig vervaardigd worden is bijna alles mogelijk! Dus ook voor speciale opdrachten kunt u bij ons terecht.

 

 

Ijs-schaal S1

Ø 55 cm
We leveren de schalen met een losse sokkel zodat u zelf kunt kiezen of u de schalen bijv. los in crashijs plaatst of op de sokkel.

Dubbele schelp

hoogte 70cm (2-delig)

 

Ijs-plateau P2

Plateau op sokkel H.45cm B.70cm (2-delig)

Ijs-plateau P1

Plateau op voetjes H.15 cm B.70 cm

 

 

Presentatietips

Presenteer de ijssculptuur steeds met licht, bijv. kaarsen, vuurwerk of lichtspots.
Zorg voor een waterdichte smeltwater opvangschaal. Plaats de ijssculptuur op een kleine verhoging, zodat ze extra boven het buffet uitkomt. Plaats de ijssculptuur op een servet dan glijd ze niet weg. Zorg dat de achtergrond niet te licht is.
Let erop dat de ijssculptuur glashelder is als het buffet geopend wordt. Haal haar dus tijdig uit de vriezer en laat haar verpakt in de verpakking ontspannen.
Kies altijd een ijssculptuur die bij het thema van het evenement past.
Verder kunt u ook gebruik maken van rooknevel (Droogijs) en vuurwerk of bloemen en fruit en natuurlijk ook crashijs.

Levensduur

De gemiddelde levensduur van onze standaard ijssculptuur is ca 5-6 uur. Bij juiste behandeling kunnen de ijssculpturen meerdere malen worden ingezet. Dit is in de praktijk zeer gebruikelijk en drukt de kostprijs nog verder naar beneden.

Koeltransport

Alle ijssculpturen van Icecarving worden verpakt in isolerende verpakking en kunnen naar wens getransporteerd worden, via pallettransport of -just in time- door de Ijskoerier.

Prijzen

Neem voor prijzen en mogelijkheden contact met ons op.