Icecarving roadshow

“UNIEK WINTERCONCEPT” het gehele jaar toepasbaar!
Het team van Icecarving.nl brengt, voor een dag of weekend, de winter wel op een heel bijzondere manier tot leven. Binnen enkele uren bouwen zij op elke locatie een winters dorp met Noordpool uitstraling.

Een drietal iglodomes, met een doorsnee van 9, 7 en 5 meter, zijn de blikvanger waarin en -om de diverse icecarving-activiteiten zich afspelen.

Kristalheldere en witte ijsblokken van 125 – 1000 kg vormen de basis voor de icecarving demonstraties. De professionele icecarvers gaan met kettingzagen en beitels deze mega ijsblokken te lijf en toveren in korte tijd de meest bijzondere sculpturen.

Deze activiteit is een echte publieksmagneet.
Tal van nevenactiviteiten  maken de Icecarving Roadshow tot een uniek winters spektakel.

Zoals de icecarving workshop voor jong en oud, een programma met vrije in- en uitloop waarin men zich met professionele ondersteuning creatief kan uitleven. Of het ijskoude fotomoment waarbij de deelnemer wordt “ingevroren” in een ijsblok van 2 meter hoog. Wat dacht u van een ijsbar, voor het serveren van de warme chocolade of glühwein. Ook kunt u geluksmuntjes hakken uit een groot ijsblok, een activiteit waar altijd erg veel belangstelling voor is. Echt compleet wordt het met het aanleggen van de kunstijsbaan.
 
Het totaal pakket kan worden afgestemd op het beschikbare budget en de logistieke mogelijkheden ter plaatse.
Voor het vervoer van de materialen beschikken wij over onze splinternieuwe icecarving-truck en transporter.
De opbouw neemt 3 – 4 uur in beslag.
In het concept is ruimte voor de inbreng van plaatselijke winkeliers:
Fotograaf, uitgave van drank achter de ijsbar, give-away prijsjes voor het geluksmuntjes hakken en banners voor sponsoren.